Thursday, February 13, 2014

Marina Court Apartment + Kereta


Hi..anda & keluarga ingin berkunjung ke Sabah ?

Kami ada menyediakan Sewaan MARINA COURT CONDOMINIUM utk keluarga anda :

** Serviced Condominium, 4**** Property
** 3 Rooms ( capacity : 8 - 10 pax )
** Swiming Pool, Gym
** Security Guard
** Kitchen Facilities & Living Hall
** Fully Aircond ( All Rooms & Living Hall )

** 1 EXTRA BED PERCUMA
** MUSLIM SAHAJA
** WASHING MACHINE
** ASTRO

** Walking Distance to Shopping Malls, Night Market, Philipino Market, KK Water Front & Local Restaurant

HARGA :

** 1 X Night @ RM320 / Night ( Total = RM320 )
** 2 X Night @ RM310 / Night ( Total = RM620 )
** 3 X Night @ RM300 / Night ( Total = RM900 )
** 4 X Night @ RM290 / Night ( Total = RM1160)

Kami juga ada menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa :

PANDU SENDIRI :

1). Proton Saga BLM / FL @ RM120 sehari
2). MPV Toyota Avanza ( 6 seaters ) @ RM190 sehari
3). Van Kia Pregio ( 10 Seater ) @ RM230 sehari
4). Van Nissan Urvan ( 13 seaters ) @ RM280 sehari

** Sehari = 24 jam
** Penghantaran & Pengambilan kereta di sekitar Kota Kinabalu adalah secara PERCUMA

DENGAN PEMANDU :

1). Proton Saga BLM / FL ( Max. 4 pax ) @ RM250 sehari
2). MPV Produa Avanza ( Max. 5 pax ) @ RM300 sehari
3). Van Kia Pregio ( Max 08 Pax ) @ RM350
4). Van Nissan Urvan ( Max. 12 pax ) @ RM400 sehari

** Harga adalah termasuk : PEMANDU, MINYAK, PARKING & TOUR
** Sehari = 7 am - 7 pm

Sila lihat MY ADS SHOP di sebelah untuk lain-lain perkhidmatan..

Untuk tempahan, sila hubungi :

En. Razley @ 0167288953
Emel : razley@yahoo.com


3 comments:

  1. Jangan ambil pakej dari mereka ini.. penipu!!! Sampai skrg tak pulangkan wang deposit sewa kereta rm230 avanza dan saga..kami sewa dari 18/4~20/4. Sampai hari ni 7/5 blum dapat lg..call Razley xnak angkat..masa pulangkan kereta dia akan cakap duit saya tertinggal di ranau..nanti saya akan bank in kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam.. merujuk kpda statement di atas ni berlakunya salah faham & mis-communication diantara pihak kami dgn en razley.. diharap perkara di atas x akan berlarutan.. pada sesiapa yg hendak berurusniaga dgn en razley, silakan kerana tidak ada perkara yg perlu dirisaukan.. kereta n rumah anda akan disediakan as per requested.. tq..

      Delete
  2. Adviseable jgnlah berurusan dgn Razley nie..still berhutang dgn saya...buktinya ada dibawah msg dr beliau..
    Sbb sy takut nak berjanji...
    Sy dah pakai byk cash utk cover logistik tour utk group Travel Agent minggu lepas tapi sy juga lum dpt fullpayment...
    Minggu lepas itu Travel Agent janji nak byr tapi tak jadi sbb bos diaorg tak sign cek lagi...

    Sy harap tuan faham, sbb berniaga Travel Agent mcm sy ni, semua logistik spt hotel dan mkn minum, sy kena byr tunai, sedangkan kebanyakkan pelanggan sy adalah dtg dari Travel Agent dimana payment kadang cepat dan kadang lambat...

    Minta maaf byk2, tiada niat langsung utk tdk respond...
    Tapi sy takut utk berjanji...
    Insyallah sy usahakan utk percepatkan refund tersebut

    ReplyDelete