Thursday, February 13, 2014

Marina Court Apartment + Kereta


Hi..anda & keluarga ingin berkunjung ke Sabah ?

Kami ada menyediakan Sewaan MARINA COURT CONDOMINIUM utk keluarga anda :

** Serviced Condominium, 4**** Property
** 3 Rooms ( capacity : 8 - 10 pax )
** Swiming Pool, Gym
** Security Guard
** Kitchen Facilities & Living Hall
** Fully Aircond ( All Rooms & Living Hall )

** 1 EXTRA BED PERCUMA
** MUSLIM SAHAJA
** WASHING MACHINE
** ASTRO

** Walking Distance to Shopping Malls, Night Market, Philipino Market, KK Water Front & Local Restaurant

HARGA :

** 1 X Night @ RM320 / Night ( Total = RM320 )
** 2 X Night @ RM310 / Night ( Total = RM620 )
** 3 X Night @ RM300 / Night ( Total = RM900 )
** 4 X Night @ RM290 / Night ( Total = RM1160)

Kami juga ada menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa :

PANDU SENDIRI :

1). Proton Saga BLM / FL @ RM120 sehari
2). MPV Toyota Avanza ( 6 seaters ) @ RM190 sehari
3). Van Kia Pregio ( 10 Seater ) @ RM230 sehari
4). Van Nissan Urvan ( 13 seaters ) @ RM280 sehari

** Sehari = 24 jam
** Penghantaran & Pengambilan kereta di sekitar Kota Kinabalu adalah secara PERCUMA

DENGAN PEMANDU :

1). Proton Saga BLM / FL ( Max. 4 pax ) @ RM250 sehari
2). MPV Produa Avanza ( Max. 5 pax ) @ RM300 sehari
3). Van Kia Pregio ( Max 08 Pax ) @ RM350
4). Van Nissan Urvan ( Max. 12 pax ) @ RM400 sehari

** Harga adalah termasuk : PEMANDU, MINYAK, PARKING & TOUR
** Sehari = 7 am - 7 pm

Sila lihat MY ADS SHOP di sebelah untuk lain-lain perkhidmatan..

Untuk tempahan, sila hubungi :

En. Razley @ 0167288953
Emel : razley@yahoo.com


25 comments:

  1. Jangan ambil pakej dari mereka ini.. penipu!!! Sampai skrg tak pulangkan wang deposit sewa kereta rm230 avanza dan saga..kami sewa dari 18/4~20/4. Sampai hari ni 7/5 blum dapat lg..call Razley xnak angkat..masa pulangkan kereta dia akan cakap duit saya tertinggal di ranau..nanti saya akan bank in kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam.. merujuk kpda statement di atas ni berlakunya salah faham & mis-communication diantara pihak kami dgn en razley.. diharap perkara di atas x akan berlarutan.. pada sesiapa yg hendak berurusniaga dgn en razley, silakan kerana tidak ada perkara yg perlu dirisaukan.. kereta n rumah anda akan disediakan as per requested.. tq..

      Delete
    2. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
      Nombor repot : CENTRAL/002404/18
      Jumlah kerugian RM3,000.00

      Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

      Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

      Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
      Jumlah kerugian RM7,200.00

      kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

      Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

      makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

      Delete
  2. Adviseable jgnlah berurusan dgn Razley nie..still berhutang dgn saya...buktinya ada dibawah msg dr beliau..
    Sbb sy takut nak berjanji...
    Sy dah pakai byk cash utk cover logistik tour utk group Travel Agent minggu lepas tapi sy juga lum dpt fullpayment...
    Minggu lepas itu Travel Agent janji nak byr tapi tak jadi sbb bos diaorg tak sign cek lagi...

    Sy harap tuan faham, sbb berniaga Travel Agent mcm sy ni, semua logistik spt hotel dan mkn minum, sy kena byr tunai, sedangkan kebanyakkan pelanggan sy adalah dtg dari Travel Agent dimana payment kadang cepat dan kadang lambat...

    Minta maaf byk2, tiada niat langsung utk tdk respond...
    Tapi sy takut utk berjanji...
    Insyallah sy usahakan utk percepatkan refund tersebut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia kira masalah dia saja..masalah kewangan kita dia x pikir ke? Bkn semua org yg pegi vacation tu org kaya. Ramai yg menabung kumpul duit sikit2 utk terbang bercuti di Sabah. Duit deposit tu lah juga utk rolling balik nak pakai utk bajet selepas vacation.

      Delete
    2. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
      Nombor repot : CENTRAL/002404/18
      Jumlah kerugian RM3,000.00

      Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

      Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

      Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
      Jumlah kerugian RM7,200.00

      kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

      Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

      makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

      Delete
  3. Jangan percaya dgn pakej razley ni..pakej penipu..ramai yg dah kena tipu..dia bukan tipu org semenanjung yg dtg sabah je..dgn org sabah juga dia tipu..bikin malu sabahan saja bha..tolong hati-hati terutama org semenanjung..

    ReplyDelete
  4. Maki org bah ini org bila minta pulang wang..

    ReplyDelete
  5. Tuan, boleh tau tak apa yg dia tipu? Kenapa tak report polis?

    Saya pun ada booking homestay & kereta sewa dgn dia. Berkali2 saya mintak resit bayaran deposit RM800 dari awal feb2018. Smpai skrg dia x jawab2 whatsapps saya walaupun online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tarikh en. pergi? saya pun sama dah transfer... ermmm bila en g nginap?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
      Nombor repot : CENTRAL/002404/18
      Jumlah kerugian RM3,000.00

      Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

      Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

      Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
      Jumlah kerugian RM7,200.00

      kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

      Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

      makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Saya pun macam kena tipu ni..whatapps xreply..tolong reply sebelum saya report

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encik pergi KK bila? Saya nasihatkan encik mintak balik semua duit encik. Kalau x bagi, report polis.
      Kalau dia jawab dan mintak maaf bla bla bla, berkeras utk mintak balik duit encik. Ckp encik dgr macam2 masalah pasal dia. Better jgn langsung berurusan dgn dia. Kita jadi tension je nanti.

      Delete
    2. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
      Nombor repot : CENTRAL/002404/18
      Jumlah kerugian RM3,000.00

      Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

      Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

      Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
      Jumlah kerugian RM7,200.00

      kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

      Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

      makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

      Delete
  8. Report je..WhatsApp dia nnti siap boleh bergaduh maki2. Call kita plk mcm kita plk yg salah..org mcm ni mau report je..dia x kisah pn mkn duit HARAM.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Byk masalah bila deal dgn org ni.
    Sbb dia hanya agent. Susah nk deal bila berlaku apa2 masalah pasal homestay/kereta sewa sbb kita x dpt jumpa dia. Nak deal dgn owner, owner kata itu razley punye tanggungjawab.
    Masa checkout/return kereta, razley x munculkan diri. Last2 call dia, dia kata nk bank in je refund deposit tapi smpai skrg x dpt2 lagi refund tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. deposit tu en bayar bila ye? ambil pakej mana? seram jugak terasa nie sbb ada ambil pakej, program pakej macam mana? ok je?

      Delete
    2. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
      Nombor repot : CENTRAL/002404/18
      Jumlah kerugian RM3,000.00

      Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

      Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

      Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
      Jumlah kerugian RM7,200.00

      kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

      Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

      makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

      Delete
  11. Baik jgn deal langsung dgn Razley ni..duit yg dia mkn x halal dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  12. Surazly B. Suradi (800528-12-5959) dan Animah Bt Yusuf (800211-12-5520). Laporan polis telah dibuat di IPD KK pada 13 Mei 2018 berhubung penipuan pakej island trip.
    Nombor repot : CENTRAL/002404/18
    Jumlah kerugian RM3,000.00

    Surazley telah minta tempoh hingga 16 Mei 2018 utk bayar semula dengan pelbagai alasan. Tapi hingga kini beliau hanya mendiamkan diri. Nombor hp beliau masih aktif dan masih menjalankan kerja-kerja penipuan bersama isterinya (animah).

    Mereka berdua pasti akan menyambut aidilfitri tahun ini dalam lokap.

    Tambahan...laporan polis pada 15 Apr 2018 juga telah dibuat di Johor. Nombor repot J/JAYA/003337/18
    Jumlah kerugian RM7,200.00

    kes hampir sama...lepas bayar deposit, service deliver separuh dan kemudian dia akan menghilangkan diri.

    Kepada sesiapa yang telah buat laporan polis atau berhasrat nak buat laporan..boleh gunakan nombor repot di atas sama untuk rujukan pegawai penyiasat di balai yang anda buat report.

    makin ramai orang buat repot, makin tak tenteram la hidup laki bini. Mereka lupa agaknya yg betapa sedihnya ibu/bapa dan anak mereka apabila lihat ibu bapa mereka digari di depan rumah dan dibawa masuk dalam kereta polis

    ReplyDelete
  13. Bagus tuan2 yg buat report nie. Syabas diucapkan sbb dah tlg sedara kita nie berhenti buat kerja x jujur. Harap dia bertaubat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Service separuh deliver tu macam mana ye?

      Delete