Sunday, September 10, 2017

Perkhidmatan Kereta Sewa Murah Di Kota Kinabalu

Anda mencari perkhidmatan kereta sewa murah di Sabah?

- Kota Kinabalu di Sabah merupakan antara destinasi pelancongan wajib yang dikunjungi oleh pelancong , bukan saja dari Malaysia, tetapi dari negara luar seperti Brunei, Taiwan, Korea Selatan, China dan Hong Kong.

- Untuk bergerak di kawasan Kota Kinabalu cukuplah mudah. Terdapat perkhidmatan Grab Car dan juga Uber yang digunakan secara meluas.

- Perkhidmatan kereta sewa murah di Kota Kinabalu, Kundasang, Kudat banyak disediakan. Anda hanya perlu mencari penyedia perkhidmatan kereta sewa yang boleh dipercayai dan mudah untuk berurusan.

- Kami ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang murah, terdiri dari pelbagai jenis kenderaan. Harga sangat murah dan berpatutan. Boleh pickup di airport Kota Kinabalu International Airport KKIA atau di mana sahaja kawasan yang anda perlukan.

- MyVi : RM130/hari
- Saga Auto : RM110/hari
- Nissan Urvan : RM250/hari
- Toyota Hiace : RM280/hari

- Proton Saga Auto, Persona, Exora,
- Perodua Viva Auto, Alza, MyVi, Bezza, Axia

- Toyota Avanza, MPV, Vios, Innova, Hyundai Starex
- Nissan Urvan Van 12 Seater
- Toyota Hiace Van, 4x4 4WD Hilux, D-Max, Ford Ranger
- Toyota Alphard, Vellfire
- Coaster, Bas Persiaran, Lori etc- Selain kereta sewa yang murah di Kota Kinabalu, terdapat juga perkhidmatan homestay yang murah disediakan untuk keluarga.

Bagi pelancong samada dari luar negeri atau dalam negeri akan tiba di Sabah menerusi bandaraya Kota Kinabalu. Tak kira apa jua syarikat penerbangan yang anda gunakan, anda akan mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu. Kota Kinabalu, ibu negeri Sabah pintu masuk bagi kebanyakkan pelancong-pelancong dari luar negeri ke negeri di bawah bayu. Jika anda salah seorang yang ingin bercuti di Sabah, pihak kami ada menyediakan kemudahan Homestay Kota Kinabalu ketika anda berada disana.
Tempat-tempat menarik yang boleh anda lawati ketika di Sabah.

1   1)    Gunung Kinabalu
2   2)    Taman Kinabalu
3   3)    Desa Dairy Farm
4   4)    Telaga Air Panas Poring
5   5)    Ladang Tea Sabah
6   6)    Pusat Santuari Ikan Kelah Jinak Sabah
7   7)    Taman Marin Tunku Abdul Rahman
8   8)    Muzium Sabah
9   9)    Rumah Terbalik Sabah
1   10) Taman Orang Utan Sepilok
1   11) Lembah Danum dan bermacam-macam lagi.
Bagi anda yang ingin meneroka tempat-tempat ini, perkara utama yang anda harus fikirkan ialah kemudah penginapan yang selesa, Pihak kami mempunyai beberapa homestay di Kota Kinabalu yang pasti akan memudahkan anda dan keluarga ketika berada di Kota Kinabalu.


WhatsApp : 016-3377154 (Syafiq) untuk booking

No comments:

Post a Comment